Huawei a lansat cel mai subţire smartphone din lume VIDEO

| 19 iun, 2013

Huawei a lansat la Londra modelul său de vârf Ascend P6, cel mai subţire smartphone din lume, întărind ambiţiile companiei chineze de a concura cu Apple şi Samsung pe piaţa telefoanelor mobile inteligente, transmite Reuters.

Noul Ascend P6 are o grosime de doar 6,18 mm, fiind cel mai subţire smartphone din lume, are o cameră frontală de 5 megapixeli care permite utilizatorului să-şi publice fotografiile pe reţele de socializare.

Data lansării, 18.06 (18 iunie) a fost aleasă special pentru a simboliza dimensiunile modelului Ascend P6 - 6,18 mm.

Huawei, care produce şi echipamente pentru reţelele de telecomunicaţii, caută să majoreze vânzările produselor sale de consum, un sector în care are propriul său brand de aproximativ trei ani.

Compania, prezentă şi în România, a fost al patrulea mare producător de smartphones în primul trimestru din 2013, după rivalele LG Electronics, Apple şi Samsung, conform firmei Gartner. Apple şi Samsung au vândut peste 100 milioane de unităţi, în timp ce LG a vândut zece milioane şi Huawei nouă milioane, majoritatea în China.

Noul Ascend P6 utilizează versiunea individualizată a sistemului de operare Android de la Google.

Analistul Ben Wood de la CCS Insight susţine că la un preţ potrivit modelul Ascend P6 va atrage cumpărătorii care nu au loc înainte în calcul modelele Huawei.

Huawei, al doilea furnizor mondial de echipamente de telecomunicaţii, după Ericsson, este prezentă în peste 140 de ţări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ