HuffPost: Foști luptători pro-ruși din Donbas, alături de Vestele Galbene, la Paris

| 21 ian, 10:29

Presa franceză scoate în evidență legături suspecte ale unor persoane care s-au alăturat Vestelor Galbene cu separatiștii pro-ruși din Donbas.

Huffington Post, ediția franceză, spune că a identificat foști luptători francezi în Donbas în rândurile demonstranților parizieni, notează RFI Romania.

În 2014, reaminteșie HuffPost, mai multe medii de informare au raportat plecarea unor francezi pentru a lupta alături de Republica Populară Donetsk, procmamată de rebelii pro-ruși în estul Ucrainei. Unul dintre aceștia este un anume Victor Lenta dar HuffPost susține că nu este singurul fost luptător din Donbas care a participat la demonstrațiile vestelor galbene.

Cel puțin alți doi veterani francezi din Donbas au participat la demonstrațiile pariziene în „actul X“ al marelui protest.

HuffPost a constatat, de asemenea, că cei doi bărbați au fost parte a serviciului de securitate creat pentru a supraveghea demonstrația vestelor galbene și ambii purtau banderole albe, distinctive.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ