Hunedoara: Un turist polonez a atacat cu un cuţit şoferii unui autocar, apoi s-a sinucis

| 09 mar, 2014

Un incident deosebit de grav s-a produs într-un autocar de linie care se deplasa pe ruta Amsterdam-Bucureşti. Un cetăţean polonez, care se afla în maşină, s-a ridicat brusc de pe locul său, a scos un cuţit şi l-a atacat pe şofer. Alţi doi şoferi care se aflau în autocar au intervenit pentru a-şi proteja colegul. Polonezul s-a sinucis câteva momente mai târziu, după ce şoferul atacat a oprit maşina pe marginea drumului.

Atacul s-a produs în timp ce autocarul, la bordul căruia se aflau 18 pasageri, traversa localitatea Ohaba din judeţul Hunedoara. Potrivit declaraţiilor pasagerilor, un cetăţean polonez s-a ridicat fără un motiv aparent de pe locul său, a scos un cuţit şi l-a atacat pe şofer. În ajutorul bărbatului au sărit colegii săi, care erau şoferi de rezervă.

După ce şoferul atacat a oprit autocarul pe marginea drumului, atacatorul polonez a sărit din maşină şi a luat-o la fugă. Pe urmele sale au pornit doi pasageri. Speriat, atacatorul şi-a înfipt cuţitul în zona sternului. A murit câteva momente mai târziu.

"Atacul a fost comis de un cetăţean polonez asupra unuia dintre cei trei şoferi ai autocarului care venea de la Amsterdam şi se duce la Bucureşti. După ce şoferul atacat a oprit maşina, polonezul a fugit. A fost urmărit de doi martori, iar la un moment dat şi-a înfipt cuţitul in zona sternului. Lovitura i-a fost fatală", a declarat purtătorul de cuvânt de la IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu la România TV.

Cei trei şoferi sunt în afara oricărui pericol, la fel şi toţi cei 18 pasageri.

Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală.

 

Tag-uri: autocar, plonez, turist
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ