Și Alina Bica a plecat din Costa Rica!

| 12 iul, 11:38

După Elena Udrea, care a plecat din Costa Rica pentru a reveni în România, și Alina Bica părăsește țara din America Centrală.

Fosta șefă a DIICOT s-ar fi mutat în Spania, potrivit Antena 3. Ea s-a înscris în Baroul din Madrid pentru a profesa ca avocat.

Autoritățile costaricane au confirmat faptul că Elena Udrea și Alina Bica au plecat din Republica Costa Rica, după cum transmite publicația Diario Extra. ”Ele au părăsit țara vineri, respectiv sâmbătă”, a declarat Víctor Barrantes, viceministrul de Interne din Costa Rica.

Reamintim că Înalta Curte de Casaţei şi Justiţie a admis contestaţia în anulare formulată de Alina Bica împotriva deciziei penale din iunie 2018, pronunţată de Completul de 5 Judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, prin care fostul procuror-şef DIICOT a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru favorizarea făptuitorului. Contestaţia în anulare, o cale extraordinară de atac, a fost făcută în baza deciziei Curţii Constituţionale privind constituirea completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Tag-uri: alina bica
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ