I-au oferit 1 milion de dolari, dar tot nu a vrut sa-si vanda casa. Iată de ce

| 06 mai, 2014

Locuinta pentru care proprietarul a primit o oferta de 1 milion de dolari are in spate o poveste impresionanta.

Casa pentru care investitorii erau decisi sa plateasca 1 milion de dolari a fost sursa de inspiratie pentru animatia "Up" din 2009.

Casa reala a apartinut lui Edith Macefield din Seattle, Washington. Femeia, 84 de ani, nu a fost impresionata de imensa suma de bani, ea nu a vrut sa o vanda pentru ca era casa in care s-a nascut si a crescut. O locuinta de suflet pe care Edith nu ar fi vandut-o pentru toti banii din lume.

Edtih si-a argumentat refuzul spunand ca nu are familie si nici unde sa se duca in alta parte. In locuinta ei a crescut, acolo a murit si mama ei, si tot acolo vrea sa-si traiasca si ea restul zilelor. Mai mult de atat, Edith s-a imprietenit cu seful de santier care a ajuns sa o viziteze frecvent si sa o ajute la nevoie.

Femeia a primit in continuare telefoane de la investitorii care doreau sa construiasca un mall, dar nu s-a razgandit. Centrul comercial de cinci etaje a fost construit in jurul casei ei. Edith a murit in 2008, in casa in care familia ei a locuit peste 108 ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ