Iarna ne loveşte în plin: Cod galben de ninsori şi lapoviţă - HARTA

| 19 noi, 09:17

Meteorologii au emis, duminică la prânz, o avertizare cod galben de precipitaţii, la început ninsori, apoi lapoviţă şi ploi, valabil în intervalul 18 noiembrie - 19 noiembrie.

În acest interval vor cădea precipitații, în general moderate cantitativ - ninsori, apoi lapoviță și ploaie, în Oltenia, vestul, centrul și nordul Muntenie. În unele zone se va depune strat de zăpadă, iar în dimineața zilei de luni, 19 noiembrie, treptat ninsorile se vor transforma în lapoviță și ploaie. Temporar vântul va avea unele intensificări cu viteze în general de 40…50 km/h.

În cursul nopții de duminică spre luni (18/19 noiembrie) și pe parcursul zilei de luni (19 noiembrie) temporar va ninge în general moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă local mai consistent. Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu rafale ce vor atinge în medie 45…55 km/h, în special în sudul Moldovei.

În Dobrogea, estul și nord-estul Munteniei vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de 55…75 km/h. Vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, iar cantitățile de apă vor depăși local 30 l/mp.

Notă: Local și temporar, ninsori cu depunere de strat de zăpadă vor fi și în Transilvania.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ