Iarna revine în România. Iată ce zone vor fi afectate de ninsori până miercuri la ora 10:00

| 21 ian, 2014

Iarna isi reintra in drepturi in aceata perioada a anului. ANM a emis o informare meteorologica de ninsori si polei pentru mai multe zone ale tarii.

In intervalul 21 ianuarie, ora 15:00 - 22 ianuarie, ora 10:00, cea mai mare parte a Moldovei va fi afectata de ninsori, iar vantul va sufla moderat, cu rafale care vor ajunge si la 45 de kilometri la ora.

Nici jumatatea sudica a regiunii nu va scapa de vremea rea, ANM anuntand precipitatii mixte cu depunere de polei.

In zonele montane inalte, meteorologii informeaza ca vom avea parte de ninsori locale, iar vantul va avea intensificari temporare, cu viteze ce vor depasi 70 de kilometri pe ora, viscolind sau spulberand zapada.

Stratul de zapada nou depus va fi in general sub 10 centimetri.

ANM a emis si o atentionare de burnita si ceata in judetul Constanta si pe arii restranse in judetul Tulcea, pana la ora 17:30, si polei in Suceava, Botosani, Iasi, Vaslui, Neamt, Bacau, Galati si Vrancea, pana marti, la ora 20:00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ