Iartă-mă! Vedeta româncă iertată de soţ după o aventură cu un puştan

| 08 ian, 09:20

Acolo unde a fost o iubire mare, exista intotdeauna si posibilitatea de impacare dupa ce unul dintre parteneri a calcat stramb! O cunoscuta vedeta de televiziune de la noi dovedeste asta cu prisosinta. Nu a rezistat tentatiei intruchipate de un tanar colaborator, a fost surprinsa in flagant si silita sa divorteze, dar, intr-un final aparent fericit, a gasit calea de impacare: “Iarta-ma!”, scrie Tabu.

Dupa ce ani de zile, la tv, a prezentat un format dedicate impacarilor, acum a reusit sa-l puna in practica si din perspectiva personala.

Un simplu “Iarta-ma” a fost de ajuns ca Raluca Moianu sa obtina iertarea sotului ei, pe care l-a inselat, dupa 15 ani de casnicie, cu un cameraman mult mai tanar decat ea. Imaginile cu prezentatoarea TV sarutandu-se cu amantul ei in padure, publicate in exclusivitate de revista Ciao!, au reprezentat o adevarata bomba de presa, in urma cu doi ani si jumatate, nefiind date uitarii de opinia publica nici macar acum. La scurt timp dupa ce Moianu a fost deconspirata ca-si insala sotul, cei doi au anuntat divortul: “Dupa 15 ani de casatorie eu si sotul meu am hotarat sa ne separam. Suntem prieteni si vom ramane intr-o relatie stransa pentru ca avem impreuna o fetita careia ii vom acorda in continuare toata dragostea si atentia noastra”.

Ei bine, medicul Marius Ancuta s-a dovedit a fi mai mult decat ingaduitor cu sotia infidela si nu numai ca a iertat-o, ba chiar si-au reluat casnicia din punctul in care au lasat-o, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Paparazzii www.CANCAN.ro i-au fotografiat, zilele trecute, la o cafenea din Bucuresti, iar de la distanta par un cuplu cam plictisit. Abia daca au schimbat cateva vorbe, iar de gesturi tandre nici nu se punea problema. De remarcat faptul ca medicul stomatolog se comporta cu raluca Moianu ca un adevarat gentleman: a parcat masina, semn ca nu credea ca ea se descurca si i-a deschis
portiera dupa ce au plecat de la cafenea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ