Ideea genială a unui primar din România. Oferă tablete gratuite copiilor care recită integral "Luceafărul"

| 29 dec, 2013

Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, şi-a anunţat intenţia de a acorda câte un premiu sub formă de tabletă tuturor copiilor din Botoşani care vor recita, pe 15 ianuarie 2014, poemul 'Luceafărul' de Mihai Eminescu.

Portariuc a anunţat, pe o reţea de socializare, că va acorda acest premiu fiecărui copil cu vârsta de până la 18 ani, care va cunoaşte toate cele 98 de strofe ale celui mai lung poem scris de Eminescu.

'Dacă ai până în 18 ani, eşti din Botoşani şi vei putea recita pe 15 Ianuarie poemul 'Luceafărul', vei primi un premiu special - o tabletă Ipad de ultima generaţie', se arată în mesajul primarului de Botoşani.

Premiile vor fi acordate cu prilejul împlinirii a 164 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 2013
Bogdan Sam
Felicitari pentru initiativa ! Un exemplu demn de urmat pentru comunitate !
30 dec, 2013
sali
serios?
Turuit, e 5 secunde strofa, deci , daca ii tine pe aia micii suflul, 8 minute per total. Daca se anunta 200 de copii care vor sa recite, inseamna 28 de ore. Sper sa prind deznodamantul acestei zile care se anunta cel putin amuzanta in deznodamant.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ