Igor Dodon i-a retras lui Traian Băsescu cetăţenia moldovenească

| 03 ian, 16:17

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat, marţi după-amiază, decretul prin care i-a retras cetăţenia moldovenească lui Traian Băsescu.

Igor Dodon a promis, iniţial, că-i va retrage cetăţenia Republicii Moldova lui Traian Băsescu până la Revelion, însă şeful statului s-a răzgândit în ultimul moment. Joi, 29 decembrie, preşedintele Republicii Moldova a declarat că, din respect faţă de vârsta ex-preşedintelui României, cetăţenia moldovenească a acestuia ar putea fi retrasă îndată după 31 decembrie 2016. Se pare că Dodon s-a ţinut de promisiune: marţi, 3 ianuarie 2017, a semnat decretul prin care i-a retras cetăţenia moldovenească fostului preşedinte al României.

 

„Noi deja avem toate dovezile, toate datele că cetăţenia a fost acordată cu încălcarea legislaţiei. Eu am o stimă deosebită faţă de oamenii în etate. Dânsul deja este în etate, dacă nu greşesc este şi la pensie. Poate din stimă faţă de vârsta dânsului o să-i dăm posibilitatea să servească un pahar de şampanie moldovenească de Anul Nou şi pe urmă rezolvăm şi această problemă”, a menţionat, în urmă cu o săptămână, Igor Dodon.

Tag-uri: igor dodon
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ