IGSU: 22 de judeţe afectate de VREMEA REA din ultimele două zile

| 21 apr, 12:23

IGSU a anunţat vineri că, în cele două zile cu condiţii meteo nefavorabile, au fost înregistrate efecte negative în 22 de judeţe ale ţării, la nivelul infrastructurii de transport rutier, feroviar, naval, în alimentarea cu energie electrică.

Cătălin Chirca, purtător de cuvânt al IGSU, a declarat că pompierii militari au acţionat pentru deblocarea autoturismelor şi îndepărtarea arborilor căzuţi pe căile de circulaţie publică, dar şi pentru acordarea asistenţei medicale persoanelor aflate în dificultate din zonele greu accesibile. 

Potrivit lui Chirca, intervenţii semnificative s-au înregistrat în judeţele Galaţi, Prahova, Buzău, Vrancea, Neamţ, Suceava, Iaşi, Bacău. 

"La nivelul Capitalei şi în judeţul Ilfov nu au fost înregistrate efecte semnificative ca urmare a manifestării fenomenelor meteo periculoase. Vă informez că, potrivit Infotrafic, la ora 9,00, din cauza vremii nefavorabile la nivel naţional sunt închise circulaţiei rutiere opt drumuri naţionale, nouă drumuri judeţene şi un drum comunal", a precizat el. 

Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud Agigea, Mangalia şi Midia sunt închise.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ