Ilie Năstase: Am avut o locomotivă cu mulţi cai putere în campanie - Piedone

| 27 mai, 2014

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat marţi că în campania electorală pentru un mandat de senator a fost 'destul de greu', dar l-a avut în spate pe primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care poate să fie o locomotivă cu mulţi cai-putere.

"A fost destul de greu în campanie, dar când ai în spate o persoană ca Piedone, care poate să fie o locomotivă cu mulţi cai putere, a avut de tras numai două vagoane de data asta, dar el poate trage mai multe. Eu vreau să fiu vocea sportului românesc în Parlament, vreau să conving oamenii de acolo ca sportul să fie o prioritate în ţara noastră, că merge mână în mână cu sănătatea şi să schimbăm puţin legea sportului, poate şi legea sponsorizării", a spus Năstase într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

Ilie Năstase a câştigat, în urma alegerilor din 25 mai, un mandat de senator în Colegiul 8 din Bucureşti. El s-a înscris în PC şi a candidat din partea alianţei PSD-UNPR-PC.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ