Ilie Năstase urmează să candideze la alegerile parlamentare parţiale din 25 mai, din partea PC

| 23 apr, 2014

Potrivit unor surse din Partidul Conservator, Năstase urmează să candideze la alegerile parlamentare parţiale din 25 mai, din partea PC, pentru un post de senator într-un colegiu din sectorul 4 al Capitalei.

Fostul tenismen Ilie Năstase participă miercuri la şedinţa Biroului Executiv al Partidului Conservator.

Partidul Conservator s-a reunit miercuri, la Palatul Parlamentului, într-o şedinţă a Biroului Executiv, urmând ca sâmbătă să aibă loc congresul PC.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

21 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mai, 2014
Bercu
Vai, vai
La cata minte are, nici nu ma mir ca a ales sa candideze pentru PC; de altfel ma intreb care alt partid s-ar compromite sa-l coopteze. Toata stima pentru performantele sportive dar , una e sa dai in minge si alta e sa faci legi ; macar sa fi terminat liceul la zi !
24 apr, 2014
daniel
pacat ca astfel de personalitati ajung sa se injoseasca asa si sa se alature unui partid comunist!
24 apr, 2014
jean
Este trist ca un sportiv respectat alege sa candideze din partea PSD, PC si UNPR si sa legitimeze jaful public si dispretul afisat de Ponta fata de poporul roman. Din 2012 pana astazi, Ponta a demonstrat ca nu-i pasa de sportul romanesc si a numit in fruntea Ministerului Tineretului si Sportului un personaj compromis ca Baniciou, care dupa ce n-are nicio calificare in domeniu, mai este si suspectat ca a intretinut relatii intime cu minori. Decizia lui Ilie Nastase este dezamagitoare si oamenii il vor sanctiona la alegeri.
24 apr, 2014
Mario
rn
Victor Ponta a demonstrat, din 2012, ca nu prezinta interes pentru sportul romanesc si a numit in fruntea Ministerului Tineretului si Sportului un personaj compromis ca Baniciou, care dupa ce ca nu are nicio calificare in domeniu, mai este si suspectat ca a intretinut relatii intime cu minorii. Decizia lui Ilie Nastase este dezamagitoare.
24 apr, 2014
daniel
este trist ca anumite personalitati cunoscute in intreaga lume aleg sa se injoseasca si sa se alature unui partid de mincinosi si care sfideaza milioane de romani.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ