Ilie Sârbu: Urmează despărţirea în USL

| 01 oct, 2013

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, în această seară, că "urmează despărţirea în USL, întrucât nu există o soluţie de compromis".

El a menţionat că liberalii sunt cei care fac de fiecare dată declaraţii critice la adresa PSD.

"Urmează despărţirea în USL. Nu există soluţie de compromis. Dacă nu înţelegem deloc, nu se poate continua aşa. E un lucru simplu. Am discutat şi cu domnul Crin Antonescu şi cu ceilalţi colegi din PNL, care nu sunt fericiţi că se întâmpla lucrurile astea. Nu sunt fericiţi că ei ar trebui să găsească...

Ori compromis şi să mergem mai departe aşa, ori tranşăm lucrurile bărbăteşte şi fiecare merge pe drumul lui. Nu există decât două variante pornind de la ideea pe care cu toţii am agreat-o că nu ne facem bine. Şi sigur opoziţia se bucură, dl. Băsescu se bucură, dar le dăm ocazii să se bucure. De când au început declaraţiile belicoase între noi, întotdeauna noi (n.r. PSD) am fost întotdeauna cei care am răspuns, câteodată mai direct, câteodată mai diplomatic.  Dar tot timpul am răspuns, nu am venit noi să facem o declaraţie ", a spus Ilie Sârbu, la o emisiune TV, citat de Agerprs.

Vicepreşedintele PSD a dat drept exemplu declaraţiile recente ale ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, şi ale liderului PNL, Crin Antonescu, referitoare între altele la descentralizare - regionalizare. "Vine dl. Radu Stroe şi dă un comunicat oficial, vine dl. Crin Antonescu şi spune că "nu poate fi vorba" şi, sigur, Liviu Dragnea, ce să spună? 'Da, sunt de acord cu ce a spus domnul Crin Antonescu şi o să executăm'?", a argumentat Sârbu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ