Imaginea cu Ceauşescu de care nimeni din România nu ştia. Adevarul s-a aflat după 28 de ani

| 07 mai, 2014

Sa ai un ARO si sa te plimbi cu el in perioada regimului lui Ceausescu era considerat un lucru rarisim la care nu toata lumea avea acces.

Pentru castigarea Cupei Campionilor, fiecare stelist a primit un ARO si un Video. In '86, Aro era cea mai scumpa masina din Romania. Omul care a ridicat Cupa Campionilor la Sevilla, Iovan a urcat din nou intr-un Aro.

"Vezi ma, cu ce ne plimbam, si acuma numai BMW-uri si alte lucruri. Pe vremea noastra, Aro era foarte la moda! Cum sunt acum masinile de lux , jeepurile. Un Aro la vremea respectiva era cat o vila pe Primaverii", spune Stefan Iovan, potrivit sport.ro.

Ca sa faca rost de bani, eroii de la Sevilla le-au vandut imediat: "Ne-am folosit de ele, unii o jumatate de an, unii un an, dupa care le-am dat la o persoana din Alba Iulia, un cioban!", spune Iovan.

Pentru stelisti, Ceausescu ridicase interdictia de pe sosele - puteau circula si in zilele cu sot si in cele fara sot!

"Cand ne-a chemat Causescu si am dat mana cu el, fiecare si-a oprit o poza si cand ne oprea militia aratam mana cand dadeam mana cu Ceausecu si nu mai intrebau nimic!"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ