Imaginea virală a Cupei Mondiale. Ploaie torențială la Moscova, o singură umbrelă, pentru Vladimir Putin

| 16 iul, 09:56

Ceremonia de decernare a trofeului Cupei Mondiale a fost umbrită, la propriu, de norii care s-au adunat imediat după ce Franța a învins Croația cu 4-2 pentru a deveni noua campioană mondială.

O ploaie torențială i-a udat până la piele pe jucători, pe suporteri, dar și pe liderii care așteptau să îi felicite pe fotbaliștii francezi și croați. Toți liderii au fost plouați, mai puțin unul: președintele rus Vladimir Putin.

Imediat cum a început ploaia, Putin a fost adăpostit sub o umbrelă ținută de un angajat. Ceilalți oficiali prezenți la ceremonie, printre care președintele francez Emmanuel Macron și președinta croată Kolinda Grabar-Kitarovic, dar și președintele FIFA Gianni Infantino au stat în ploaie și s-au udat până la piele. Ei i-au felicitat și îmbrățișat pe fotbaliștii francezi și croați, fără să pară deranjați de faptul că îi plouă.

Au trecut minute bune până când oficialilor le-au fost aduse mai multe umbrele. Internauților nu le-a scăpat întâmplarea și au comentat momentul pe Twitter.

GettyImages-999559992

Foto: Guliver/Getty Images

„O singură umbrelă pregătită? Serios?”, „Este Moscova lui Putin...așa că e umbrela lui Putin”, „Amintirea mea legată de Cupa Mondială: Putin stă sub umbrelă, îi lasă pe ceilalți să se ude până la piele”, „Nu există o imagine mai bună decât cea în care Putin stă sub umbrelă, iar Macron și Kolinda Grabar-Kitarovici se udă până la piele”, „Putin este atât de puternic încât a invocat ploaia peste ceilalți oficiali” - sunt doar câteva dintre comentariile publicate pe rețeaua de socializare.

View image on Twitter
Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ