Imagini senzaționale lansate de SRI. Cum acționează agenții sub acoperire

| 07 apr, 14:06

Într-un videoclip postat pe YouTube, Serviciul Român de Informații aniversează 27 de ani de ”parteneriat în serviciul cetățenilor”. În clip este dezvăluit și modul de operare al SRI.

Clipul video postat pe YouTube de Serviciul Român de informații prezintă, într-un mod cinematografic, situații în care sunt puși agenții SRI, dar și detalii despre una dintre cele mai mari amenințări la nivel global: terorismul.

”În lumea austeră a serviciilor de informații, niciun rezultat nu apare miraculos, peste noapte, fiecare succes, fiecare operațiune încheiată, înseamnă o muncă de echipă care rareori iese la lumină. Oameni și organizații din România și din lume pun cap la cap semnale, informații și analiză de intelligence.Este motivul pentru care în 2016 am lucrat cu peste 90 de organizații de intelligence din peste 60 de țări. Terorismul este astăzi principala amenințare globală. Să ne imagină, un tunisian deturnează un camion înregistrat în Polonia și comite un atac terorist în Germania, fuge în Olanda, călătorește în Franța. Este anihilat la scurt timp după în Italia”, se precizează în clipul postat de SRI.

 

Tag-uri: sri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ