IMAGINI spectaculoase cu ADRIEAN VIDEANU

| 04 aug, 18:37

Adriean Videanu a preferat sa-si faca vacanta anul acesta pe litoralul romanesc. Nu ca ar fi vrut cu adevarat asta… ci pentru ca asa doresc procurorii.

Obisnuiti sa-l vedem mai mult pe coasta Mediteranei, am fost destul de surprinsi sa-l regasim pe Adriean Videanu la plaja la Mamaia. Ce-i drept, politicanul se bronza pe una dintre plajele de fite din statiune. Insa in timp ce vecinii de sezlong se desfatau cu sampanie scumpa, Videanu se multumea sa citeasca o carte. Si nu orice carte, ci „Ganduri pentru fiecare zi”, scrisa de filozoful bulgar Omraam Mikhael Aivanov.

Pedagog, alchimist, mistic, magician si astrolog, autorul cartii pe care Videanu a luat-o cu el la plaja a lasat in urma o opera in care promoveaza dezvoltarea virtutilor morale, iubirea si evolutia spirituala individuala, dar si un amestec de ocultism, cabala, hinduism si magie.

Intr-o celebra fotografie realizata la Monaco, Videanu juca table pe un iaht, insa de atunci lucrurile s-au schimbat mult, sau cel putin asa par.

Dupa o cura de invataturi karmice, fostul ministru s-a ridicat epuizat de pe sezlong si a mers sa faca o baie in apa rece, pentru a-si mai reveni. A inotat cateva minute, dupa care s-a intors pe plaja pentru a-si continua lectura.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ