IMAGINILE care îţi dau FIORI RECI! Ce au găsit anchetatorii în telefonul unuia dintre patroni DĂ CĂRŢILE PE FAŢĂ

| 04 noi, 17:37

În urma audierilor, ipoteze șocante au ieșit la iveală. În telefonul unuia dintre patroni, respectiv Costin Mincu, au fost găsite imagini care îti dau fiori reci. Colectiv nu este singurul club în care s-a produs un incendiu, și nu este singurul club la care Mincu este acționar.

Coincidențele sunt și mai puternice! În telefonul mobil al acestuia au fost găsite fotografii cu clubul Goblin din Constanța în flăcări (2010); imagini cu clubul Elephant Pub din capitală, de asemenea asediat.

La aceste cluburi acesta este acționar majoritar și în decursul anilor, au avut loc incendii bizare, care s-au soldat cu victime și a fost nevoie de fiecare dată de intervenția autorităților. Ipotezele din teoria conspirației par să fie confirmate de aceste imagini care au fost găsite în telefonul acționarului.

Trei incendii, același acționar!

Toate momentele au fost imortalizate cu telefonul mobil de același acționar. Cu ce scop? De ce ar fi mai păstrat acesta fotografiile de celelalte localuri incendiate?

La aceste întrebări patronul localului nu a avut un răspuns concret până în acest moment.

Ancheta este însă în desfăşurare, iar rezultatele acesteia ne vor răspunde la întrebări.

CITEŞTE ŞI Tragedia de la Colectiv: Biserica Catolică îi DĂ o LECŢIE USTURĂTOARE Patriarhului Daniel

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 13:54
Piroman ?
Asigurari ?
Ceva pute clar. Frantujii zice bine.
05 noi, 03:40
alicette
Avea asigurare pe imobil si a fost rambursat pentru daune? O ipoteza ar fi cà a pàstrat pozele pentru asigurare. E normal sà pàstrezi poze cu evenimente marcabile, bune sau rele.Nu e normal sà îti ardà clubu' o datà si sà nu iei màsuri.Jamais deux sans trois zic francezii.Adevàr în cazul de sus...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ