Imaginile cu care medicii încearcă să îi convingă pe fumători să renunţe la tutun FOTO

| 17 oct, 2013

O societate medicală din Finlanda a creat un site pentru a-i convinge pe fumători să renunţe la acest obicei care dăunează grav sănătăţii. Imaginile promovate de specialişti ar trebui să îi pună pe fumători pe gânduri.

Toata lumea ştie că fumatul poate duce la apariţia cancerului la plămâni, însă ceea ce multe femei nu ştiu este faptul că acest obicei le albeşte părul, le creşte pilozitatea la nivelul feţei , iar în cazul bărbaţilor scade calitatea spermei, potrivit Daily Mail.

Într-o încercare de-a îi determina pe oameni să renunţe la ţigări, medicii din Finlanda a creat site-ul Tobacco Body.

Pe site aceştia au pus imagini cu chipurile a diferiţi oameni pentru a arăta diferenţele între faţa unui fumător şi cea a unui nefumator.

Pete pe faţă, ulcer la stomac, păr alb, riduri şi faţă îmbătrânită, acestea sunt doar câteva din efectele negative ale fumatului.

Mai mult, medicii spun că viaţa sexuală poate fi afectată în timp. Fumatul slăbeşte circulaţia sângelui în zona genitală a bărbatului, ceea ce duce la probleme de erecţie.

Tag-uri: fumat, sanatate, tigări
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ