IMGB a fost vândută. SIF Banat-Crişana a cumparat platforma de la coreeni Doosan

| 07 sep, 11:30

Pachetul de acţiuni de 99,92% a platformei IMGB a fost cumpărat de către SIF banat-Criana (SIF1), cu o suprafaţă de 540.000 metri pătraţi, de la concernul sud-coreean Doosan. Tranzacția a fost intermediată de Crosspoint Real Estate și casa de avocatură BirișGoran.

Potrivit consultanților de la Crosspoint Real Estate, care au intermediat tranzacția, aceasta feste cea mai mare suprafață de teren tranzacționată, în ultimii zece ani, în România (exceptând terenurile agricole): 540.000 mp.

Finalizarea tranzacției este condiționată de obținerea acordului Consiliului Concurenței, în conformitate cu legislația aplicabilă.

Concernul sud-coreean Doosan, care controlează producătorul de mașini grele și platforma de circa 54 de hectare IMGB, a decis întreruperea activității subsidiarei românești încă de la începutul acestui an, iar acum aceasta a fost cumpărată de investitorul român, potrivit Economica.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ