Împăcarea anului în showbiz! Cum încearcă un artist celebru să-şi recucerească fosta iubită

| 11 iul, 10:32

Si-au spus adio in urma cu un an, insa, acolo unde a existat foc, va ramane intotdeauna cenusa. Astfel, desi este implicat intr-o relatie cu amanta Misty, Keo face eforturi disperate pentru a o recuceri pe Andreea Balan, scrie cancan.ro.

Anul 2014 a fost unul extrem de dificil pentru Andreea Balan, care a aflat ca barbatul pe care il iubea de mai bine de sapte ani, Keo, a inselat-o mult timp cu o alta blondina, Alexandra Pavel, cunoscuta publicului drept Misty. Fosta componenta a formatiei Andre  a suferit enorm in acea perioada si a suferit un soc atat de mare, incat a fost la un pas de depresie. Pentru a trece peste, cantareata s-a aruncat in bratele unui american, Michael, alaturi de care a trait o intensa poveste de dragoste pana de curand.

Luna trecuta, blondina l-a parasit pe Michael, motivand ca s-a saturat sa faca naveta intre Bucuresti si New York. De cand a ramas singura, admiratorii roiesc in jurul cantaretei, insa, pana acum, Andreea a preferat sa nu dea curs nici unei propuneri, pentru a avea o perioada de liniste.

Insa, imediat ce a anuntat public faptul ca este dispusa sa inceapa o nou relatie, in viata Andreei Balan a aparut, din senin, Keo. Spasit, dar constient de gravitatea faptelor sale, artistul a inceput sa ii trimita mesaje fostei sale logodnice, intreband-o lucruri legate de cariera. Mai apoi, Keo a folosit fel de fel de pretexte pentru a avea discutii telefonice cu Andreea, ba chiar a invitat-o si in oras.

Cum unde a fost foc se spune ca ramane cenusa, nu este exclus ca in viitorul apropiat sa asistam la o impacare istorica: "Ea si Keo au inceput sa vorbeasca aproape zilnic. Rad, glumesc. Andreea este mai rece, insa el da semne ca nu a uitat-o, ba chiar arata ca o vrea inapoi. Insa, momentan, testeaza terenul. Este constient ca Andreea nu ar accepta sa fie amanta, asa ca ar trebui sa renunte la Misty. Keo si-a invitat fosta iubita si in oras, dar ea a refuzat.  Ii trimite mesaje, chiar si  flori", a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

 

Citeşte şi: BOMBĂ în showbiz! O vedetă râvnită de toţi bărbaţii şochează: Îmi plac mai mult femeile

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ