Economica.net: Implementarea dosarului electronic de sănătate costă peste 81 de milioane de lei

| 03 iul, 2013

UTI Grup a câştigat în luna martie contractul de servicii pentru implementarea sistemului dosarului electronic de sănătate. Contractul depăşeşte 81 de milioane de lei, fără TVA, cu 49 de milioane de lei mai puţin decât fusese iniţial estimat.

Dosarul electronic de sănătate va conţine istoricul informaţiilor medicale relevante, adică diagnosticele, procedurile medicale şi intervenţiile chirurgicale la care a fost supus pacientul, informaţii despre problemele de sănătate relevante ale membrilor de familie ai pacientului, informaţii privind cultura şi religia pacientului şi nu numai, potrivit Economica.net.

Vă amintim că proiectul dosarului electronic a fost blocat din noiembrie 2011 până în februarie 2013, din cauza a peste 20 de contestaţii la licitaţia cu cea mai mare miză din proiect, care vizează implementarea sistemului.

Pe 20 februarie 2013, Curtea de Apel București a clarificat ca neîntemeiată și ultima din cele 28 de contestații depuse de diverși participanți la licitația din 11 noiembrie 2011, decizia de stabilire a câștigătorului (UTI România) fiind irevocabilă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ