IMPORTANT! Cum vor circula autobuzele, tramvaiele și metroul în NOAPTEA de Înviere și în prima zi de Paște

| 09 apr, 18:19

Trenurile de metrou, tramvaiele 41 şi 16 linii de autobuz vor circula în noaptea de Înviere, iar în prima şi a doua zi de Paşte, autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele RATB vor funcţiona după programul unei zile de duminică.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, trenurile de metrou vor circula la un interval de zece minute, între orele 23.00 şi 01.30, apoi, până la ora 05.00, la un interval de 20 de minute.

În perioada sărbătorilor pascale, respectiv de sâmbătă până luni, trenurile de metrou de pe toate cele patru magistrale vor circula la un interval de nouă-zece minute. Pe tronsonul comun al magistralelor 1 şi 3, cuprins între staţiile Dristor 1 şi Eroilor, trenurile de metrou vor circula la un interval de patru-cinci minute.

În noaptea de Înviere vor circula şi tramvaiele 41, precum şi autobuzele de pe 16 linii de noapte cu traseu spre Piaţa Unirii. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică vor circula autobuzele liniilor de noapte N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119 şi N121, a anunţat Regia Autonomă de Transport Bucureşti.

În prima şi a doua zi de Paşte, autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele vor circula conform programului unei zile de duminică.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 apr, 18:34
stefan
oferta
Suntem mereu liberi să ne alegem acţiunile, sau lipsa de acţiune – iar viaţa noastră actuală este suma totală a propriilor noastre alegeri, bune sau rele. Dacă dorim ca viitorul să se schimbe, trebuie să facem alegeri mai bune. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ