IMPRESIONANT! Un român a devenit exemplu pentru irlandezi prin gestul lui

| 24 sep, 2014

Un român a ajuns exemplu pentru toţi oamenii din Irlanda, după ce a returnat mii de euro găsiţi într-un container.

Un român plecat în Irlanda a găsit suma de 3.000 de EURO în timp ce sorta gunoiul dintr-un container. Radu Hajdu lucrează la un centru de reciclare a deşeurilor din Dublin. Găsind banii în container, acesta i-a predat imediat şefului său, iar banii au ajuns astfel rapid la proprietarul de drept, relatează Irish Independent în ediţia electronică.

Suma de 3.000 de euro aparţinea unei femei al cărei tată decedase recent. Ea a închiriat containerul de la firma de reciclare Panda pentru a face curat în casa tatălui ei din Dublin, dar nu şi-a dat seama că a aruncat "puşculiţa" cu banii de-o viaţă ai acestuia.

Femeia, care a cerut să i se păstreze anonimatul, a declarat: "Cand m-au contactat oamenii de la Panda (centrul de reciclare) nu îmi venea să cred că au găsit banii şi au avut onestitatea de a mă suna". "Sunt foarte impresionată de companie, s-a comportat corect. O să le spun tuturor despre onestitatea lor", a mai adăugat ea.

"Suntem încântaţi că am putut ajuta la returnarea banilor către deţinătorul de drept", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei irlandeze de reciclare a deşeurilor. El l-a lăudat pe Radu, spunând despre el că este "un tip muncitor şi cinstit".

Radu Hajdu, în vârstă de 30 de ani, tocmai se întorsese la MUNCĂ în Dublin după o săptamană de concediu petrecută în România. Românul munceşte în Irlanda de ani de zile, dar până acum nu a mai avut parte de  aşa "gunoi".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ