INAMICII BĂTRÂNEŢII: Şase trucuri esenţiale pentru a întârzia apariţia ridurilor

| 18 aug, 10:01

Încercarea de găsi o formulă-minune pentru produsele destinate îngrijirii pielii îi preocupă din ce în ce mai mult pe specialiştii în dermatologie.

Unele branduri utilizează termeni foarte științifici, iar altele au o abordare mult prea generala, ceea ce poate crea confuzie. Indiferent de cuvintele înscrise pe etichetă, aceste șase ingrediente se dovedesc a fi cele mai utile în lupta cu ridurile şi cu procesul de îmbătrânire a pielii, transmite Adevarul.

1. Retinolul: dermatologul Rachel Nazarian consideră retinolul standardul de aur pentru anti-îmbătrânire. Retinolul are capacitatea de a stimula producţia de colagen, ceea ce determină menținerea elasticitătii şi a sănatăţii pielii.”

2. Acidul hialuronic este considerat deosebit de bun pentru cei cu pielea uscată, căci atrage umezeala şi previne uscarea tenului.

3. Tretinoin - efectele sale anti-îmbătrânire sunt recunoscute, dovedindu-se că îngroaşă pielea şi reduce ridurile dacă este folosit în mod regulat.

4. Acid glicolic - ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii care se acumulează şi se înmulţesc pe măsură ce îmbătrânim. Acest ingredient

face pielea mai tânară şi mai radiantă .

5. Vitamina C - este un antioxidant fantastic care este capabil să protejeze tenul de radiațiile ultraviolete.

6. Niacinamida - produsele care conțin acest ingredient sunt benefice în protecţia împotriva factorilor UV și în reparațiile hiperpigmentare. De asemenea, are proprietăţi anti-inflamatorii, care reduc roşeaţa şi permit pielii să se tonifieze.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ