Înapoi în viitor! Lucrările la drumul expres inaugurat de Dragnea încep peste o lună

| 26 iul, 09:31

Lucrările pe tronsonul 2 al drumului expres Craiova-Pitești, inagurat cu surle şt trâmbiţe de Liviu Dragnea, în ulitmele sale zile de libertate, încep într-o lună. Guvernul a aprobat, miercuri, o nouă hotărâre care prevede exproprierea suprafețele de teren traversate de drumul expres Craiova-Slatina-Pitești.

Aceasta include loturi de teren din nouă localități ale județului Olt. Până când parcelele vor intra în proprietatea Companiei de Drumuri va mai dura aproximativ o lună, timp în care nu vor putea începe lucrările.

Oltenii care dețin terenuri traversate de tronsonul din Olt al drumului expres Craiova-Pitești vor fi expropriați. Guvernul a aprobat ultima hotărâre referitoare la sumele necesare acestei proceduri. „Noua hotărâre de guvern completează exproprierile și vizează localitățile Valea Mare, Bârza, Piatra-Olt, Slătioara, Balș, Bobicești, Găneasa, Milcov și Slatina”,a spus Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR

Toate detaliile pe Realitatea de Olt.

Tag-uri: dragnea, drum expres
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ