Încă 6 persoane din Suceava au murit din cauza coronavirusului. Bilanţul total al deceselor a ajuns la 711

| 30 apr, 20:10

 

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, joi seară, că încă şase persoane din Suceava au murit din cauza coronavirusului. Bilanţul total al deceselor a ajuns la 711.

 

 

 

Tot joi seară au fost anunţate alte zece decese, fiind vorba despre şapte femei şi trei bărbaţi. Unul dintre decese a avut loc la începutul lunii aprilie, dar nu a fost raportat de Spitalul Judeţean Arad nici la DSP, nici la INSP, astfel că acolo va avea loc un control. 262 de noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore, numărul total ajungând la 12.240. Peste 4.000 de persoane au fost vindecate.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 262 de noi cazuri de îmbolnăvire.
Suceava are 2.765 de cazuri de coronavirus, iar Bucureştiul are 1.274. Judeţele Arad şi Hunedoara au depăşit pragul de 500 de persoane diagnosticate, în timp ce şase judeţe - Bihor, Botoşani, Braşov, Mureş Neamţ şi Timiş - au trecut de 400 de cazuri. Judeţul cu cele mai puţine cazurie este Buzău, unde au fost diagnosticate 20 de persoane.
La ATI, în acest moment, sunt internaţi 221 de pacienţi.
Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 12.053 de  persoane. Alte 22.229 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.
Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 175.374 teste.
Prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 502 de dosare penale, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.
Poliţiştii şi jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 4.244 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.383.614 lei.
În ceea ce priveşte situaţia cetăţenilor români aflaţi în alte state, potrivit informaţiilor obţinute de misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate, 2.206 de cetăţeni români au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 (coronavirus): 1.247 în Italia, 560 în Spania, 29 în Franţa, 269 în Germania, 71 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia  şi câte unul  în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite şi Suedia. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) şi până la acest moment, 88 de cetăţeni români aflaţi în  străinătate, 27 în Italia, 19 în Franţa, 26 în Marea Britanie, 8 în Spania, 3 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveţia şi unul în SUA, au decedat.
Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 21 au fost declaraţi vindecaţi: 9 în Germania, 8 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ