Încă 91 de cazuri de infectare cu Omicron în România. Patru dintre acestea au fost confirmate la copii

| 05 ian, 19:19

Alte 91 de cazuri noi de infectare cu varianta Omicron a SARS-C0V-2 au fost confirmate miercuri în România. Printre cei infectați cu noua tulpină se numără și patru copii, cu vârsta cuprinsă între 0 și 9 ani. Numărul total al cazurilor cu Omicron se ridică la 183.

 

În ultimele 2 zile, Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș" și INCDMM "Cantacuzino" au confirmat încă 91 cazuri noi de infectare cu tulpina OMICRON a virusului Sars-Cov-2.
Este vorba despre 46 de bărbați și 45 de femei cu vârste cuprinse între 0 ani și peste 80 de ani din municipiul București și județele Brașov, Mureș, Constanța, Harghita, Ilfov, Sibiu, Tulcea, Argeș, Călărași, Maramureș, Călărași, Caraș Severin, Prahova, Satu-Mare, Timișoara.
Totodată, patru dintre cele 91 de cazuri au fost confirmate la copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 9 ani, din București.
Un număr de 9 persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie, Italia și Portugalia, iar 40 sunt nevaccinate anti-COVID 19.
Numărul cazurilor de infectare la nivel național cu varianta OMICRON a virusului Sars-Cov-2 se ridică la 183.

 

Tag-uri: coronavirus, Omicron
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ