The Exploited va cânta la Festivalul METALHEAD Meeting

| 14 mar, 12:48

Trupa britanica de ­punk-rock, THE EXPLOITED va concerta la festival si se alatura ca headlineri elvetienilor de la ELUVEITIE, thrasherilor germani de la KREATOR, trupei britanice de power metal,DRAGONFORCE, trupei olandeze de symphonic metal Delain si grecilor de la Rotting Christ .

Alaturi de the Exploited, Metalhead Meeting anunta si prezenta trupelor: Dirty Shirt (RO) , Khadaver(SVK) , Spartan (NL) , Other Eyes Wise (UK) , Fear of Domination (FIN) , Winter’s Verge (CY) ,Bleeding Utopia (SWE), Lightless Moor (IT) , Mechanical God Creation (IT), Tears of Martyr(SP) si The Colony (UK)

Recent, lineup-ul festivalului s-a imbogatit si cu nume precum Mantar (Germania), Infernal Tenebra(Croatia), Xaon (Elvetia), Velian (Bulgaria), Melancholy (Rusia), Perihelion (Ungaria), Eufobia(Bulgaria) si Akral Necrosis (Romania).

DESPRE THE EXPLOITED

THE EXPLOITED sunt o trupa scotiana care combina ritmurile de punk rock cu crossoverul, hardcore-punk-ul si thrash-ul, pe alocuri. Formata in Edinburgh de Stevie Ross si Terry Buchanan in 1979, trupa a intrat in istorie pentru emblematicul album “Punk’s Not Dead”, unul dintre cele opt albume scoase in cei 35 de ani de activitate dar si pentru puternicele mesaje sociale.

The Exploited este considerata una dintre cele mai reprezentative trupe ale miscarii punk rock fiind si pionierii valului muzical UK82 care a invadat Marea Britanie in anii 80. Influentati de Sex Pistols, trupa a influentat la randul lor nume precum Discharge, SOD, Agnostic Front sau Anti-Flag.

O trupa emblema pentru miscarea punk-rock modinala, The Exploited canta in premiera la Bucuresti unde vor aduce la Arenele Romane hituri precum “Beat The Bastards”, “F*ck the system”, “Beat the Bastards”, “Don’t `blame me” sau “Troops of Tomorrow”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ