Încă un român condamnat la moarte în Malaezia, pentru trafic de droguri

| 29 iun, 16:26

Încă un român condamnat la moarte în Malaezia, pentru trafic de droguri. Curtea Federală de Justiţie din ţara asiatică a judecat recursul şi a confirmat pedeapsa capitală, printr-o decizie definitivă.

Au fost epuizate astfel toate căile interne de atac în acest caz. Singura speranţă pentru român este acum o graţiere din partea sultanului. Ministerul român de Externe precizează că sentinţa nu poate fi pusă în aplicare până când nu este soluţionată cererea de graţiere, iar acest demers poate fi de durată.

Anterior, un alt român, Ionuţ Gologan a fost condamnat definitiv la moarte pentru trafic de droguri. Cererea lui graţiere a fost respinsă de sultan.

Procesul unui al treilea român este încă în curs. Malaezia este una dintre puţinele ţări din lume care a menţinut pedeapsa cu moartea în cazul traficului de droguri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ