INCEDIAR: Cum a decis o politiciană CELEBRĂ să protesteze faţă de taxele mari

| 21 apr, 16:49

O politiciană celebră s-a dezbrăcat pentru a protesta față de taxele mari, despre care se spune că îi lasă pe oameni în pielea goală. Este vorba despre Ester Kaplankova, o politiciană celebră în Cehia, care a ales o formă de protest inedită față de taxele uriașe implemetate de partidul social democrat ceh.

Femeia s-s lăsat filmată în timp ce renunța la haine, până când a rămas complet goală și s-a întors cu fața la cameră cu un ziar care îi acoperea doar sânii. La final, ea apare acoperită cu steagul partidului.

Deși campania lansată de ea a adus un mare capital de imagine partidului ei, unii membri sunt împotriva acestor metode. Liderul liberal ceh a avut chiar o reacție vehementă la vederea imaginilor:

"I-am cerut doamnei Kaplankova să șteargă acest video sau să îl publice fără elementele noastre grafice. Oamenii ar putea spune că e prea mult".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ