INCENDIAR! IOHANNIS şi-a numit un nou consilier: cine este persoana din umbră

| 29 iun, 17:49

Preşedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Ligia Deca în funcţia de consilier de stat la Departamentul Educaţie şi Cercetare al Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, Ligia Deca va fi consilier de stat începând cu data de 1 iulie.

Ligia Deca este cercetător în ştiinţe politice la Universitatea din Luxemburg. De asemenea, ea colaborează ca expert în politici publice, în cadrul Unităţii Executive pentru Finanţarea Învăţământului Superior, Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI).

Citeste si: Scrisoare INCREDIBILĂ pentru KLAUS IOHANNIS: "Ţie nu îţi crapă obrazul de ruşine? Te ştiam om harnic"

Ligia Deca este membră a grupului de experţi al Comisiei Europene pe tema ''Science in Education'' şi expert al Consiliului Europei.

În perioada 2009-2012, ea a fost coordonatoarea Secretariatului Bologna, iar între 2008 şi 2010 a fost preşedintele Uniunii Studenţilor din Europa (ESU). În anul 2008, Ligia Deca a coordonat proiectul pilot al Coaliţiei pentru Universităţi Curate, în cadrul Societăţii Academice din România (SAR).

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ