Liviu Pop, PSD: Președintele nu ține cont de faptul că numirea lui Ungureanu nu are susținerea majorității

| 30 iun, 11:15

Senatorul PSD Liviu Pop susține că președintele Klaus Iohannis nu ține cont de faptul că numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu nu are susținerea majorității și, în același timp, refuză să semneze decretul de numire în funcție a senatorului PSD Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor, ceea ce înseamnă că "președintele a ales calea greșită a conflictului politic".

"Președintele Klaus Iohannis ne dovedește pe zi ce trece că liniștea de la Palatul Cotroceni este doar una dintre tacticile sale de conducere. Toată această liniște pregătea revenirea cu surle și trâmbițe a fostului premier PDL Mihai Răzvan Ungureanu în funcția de director al SIE. Această manevră politică este menită să ne dezvăluie noua față a președintelui, aceea de "președinte jucător", după modelul patentat de înaintașul său Traian Băsescu. Klaus Iohannis nu tine cont de faptul că numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu nu are susținerea majorității, din motive lesne de înțeles și de tristă amintire și, în același timp, refuză să semneze decretul de numire în funcție a senatorului PSD, Mihai Fifor, la Ministerul Transporturilor. Înseamnă că președintele a ales calea greșită a conflictului politic", a afirmat luni Pop.

Citește și:  NUMIREA lui Ungureanu în fruntea SIE, DECISĂ la ora 17 în Parlament. De câte VOTURI are nevoie

În opinia sa, "este regretabil" faptul că președintele care s-a autointitulat "al tuturor românilor" a ales deja să reprezinte numai o parte din electorat și la fel de regretabil este faptul că dorește să-și impună opțiunile și asupra celeilalte părți și a reprezentanților acestora.

"O întrebare se naște din această situație, iar aceasta are nevoie de un răspuns ferm: în momentul în care România traversează una din cele mai bune perioade economice din ultimii ani, președintele va alege oare să joace cartea interesului politic de grup în dauna interesului național?", a menționat Liviu Pop.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ