Incendiu de proporții în nordul Capitalei

| 04 ian, 12:20

Un incendiu de proporţii a avut loc în partea de nord a Bucureştiului. O vilă a fost cuprinsă de flăcări. Cinci maşini de pompieri au fost trimise să stingă flăcările.

Din declarațiile unor martori, cauza producerii incendiului ar fi fost o defecțiune la o instalație electrică, focul cuprinzând acoperișul pe aproximativ 150 de metri pătrați.

La fața locului au fost trimise cinci mașini de stingere, una de descarcerare și o autoscară.

Potrivit surselor citate, nu sunt victime omenești, Serviciul de Ambulanță SMURD depistând o femeie în vârstă de aproximativ 52 de ani care a suferit un atac de panică și căreia i s-a administrat oxigen, acum fiind în afara oricărui pericol.

În zona casei tip parter cu etaj și mansardă se află o benzinărie, dar echipajele ISU au reușit să localizeze incendiul, astfel încât flăcările nu se pot extinde la benzinărie.

Echipele ISU au trimis suplimentar patru autocisterne cu apă, deoarece hidranții nu au presiune și alte resurse de apă nu există. Intervenția este dificilă pentru că accesul este dificil din cauza străzilor înguste din zonă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ