Incendiu devastator la o fermă de porci. Peste 1.700 de animale au murit

| 10 sep, 16:12

După dezastrul produs de pesta porcină, o nouă calamitate în domeniul zootehnic: o fermă de porci a ars aproape în întregime în această dimineață, în județul Brăila.

În această dimineață, la o fermă de porci din localitatea Tichilești a izbucnit un incendiu, informează Realitatea de Braila. Incendiul a fost anunțat la 112 în jurul orei 6.05. ISU Dunărea Brăila s-a deplasat la fața locului cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

În hala în care s-a produs incendiul se aflau circa 2300 de porci tineri. Au fost salvate doar circa 600 de capete, iar circa 1700 de porci au murit prin ardere sau asfixiere. A ars circa 400 metri patrați de acoperiș.

Incendiul s-a manifestat la acoperișul halei și în jurul ore 7.40 a fost lichidat. Acum pompierii brăileni încearcă să afle cauza producerii incendiului.

Ferma la care s-a produs incendiul aparține firmei Romsoci, afectată în această perioadă de virusul pestei porcine africane.

Tag-uri: pesta, pesta porcina
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ