Incendiu într-un club din Constanţa. Persoanele din incintă au fost evacuate

| 02 noi, 08:38

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un club din Constanţa, toate persoanele aflate în incintă fiind evacuate. Două persoane care au inhalat fum au avut nevoie de îngrijiri medicale, pe care le-au primit la faţa locului, ele refuzând să fie transportate la spital.

Prezent la fața locului, adjunctul IPJ Constanța, Adrian Rapotan, a declarat, pentru Agerpres, că localul, aflat la demisolul Casei de Cultură din Constanța, era închis publicului, înăuntru fiind 5 angajați.

Cele cinci persoane au fost evacuate, iar pentru două dintre acestea, care au inhalat fum, au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul ambulanței aflate la fața locului. "Cele două persoane au refuzat transportarea la spital", a menționat reprezentanta ISU, Anca Chiriță.

Deasupra clubului unde a izbucnit incendiul este o sală de bingo și zeci de jucători au părăsit incinta, ieșind afară, după ce au sesizat că este fum în încăpere.

Incendiul din club a fost stins după intervenția pompierilor cu două autospeciale.

În prezent se fac primele cercetări la fața locului, o posibilă cauză a incendiului fiind un scurt circuit la un tablou electric. Mai multe bunuri din club au fost distruse în incendiu.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ