Incendiu la locuinţa unuia dintre candidaţii la Primăria Buhuşi. Cauzele sunt necunoscute

| 07 apr, 12:15

Locuinţa candidatului liberal la primăria oraşului băcăuan Buhuşi, Mihai Lungu, a luat foc, miercuri după-amiază "din cauze încă necunoscute, pentru identificarea cărora se fac cercetări începute imediat după stingerea flăcărilor", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, Andrei Grecu.

Potrivit acestuia, pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o autoplatformă pentru lucru şi salvare de la înălţime, lichidând focul. În incendiu a fost distrus acoperişul locuinţei, pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi, alţi 100 de metri pătraţi suferind, conform reprezentantului ISU, "degradări importante". 

Proprietarul imobilului ce a luat foc, situat în cartierul Gherăieşti din muncipiul Bacău, susţine că incendiul a izbucnit "la doar câteva ore" după ce, în dimineaţa zilei în curs, îşi anunţase intenţia de a candida pentru funcţia de edil şef al oraşului Buhuşi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ