Incident la metrou. ISU: S-a permis accesul călătorilor la stația Piața Victoriei. Nu mai există un pericol pentru aceștia

| 14 iun, 11:13

Panică la metrou. Conductorul unei garnituri care circula marți dimineață între stațiile Piața Romană și Aviatorilor a sesizat că este fum în subteran și a decis să se întoarcă la Piața Romană

UPDATE 11.15 Purtătorul de cuvânt al ISU București a anunțat că s-a permis accesul călătorilor la stația Piața Victoriei și că oamenii nu mai sunt în pericol.

„S-a permis accesul călătorilor la stația Piața Victoriei. Nu mai există un pericol pentru aceștia. Fumul a fost degajat. A fost vorba despre un scurtcircuit, la aproximativ 200 de metri de stație”, a declarat Daniel Vasile, pentru Știrile B1 TV.

”Toate garniturile au fost oprite numai în stații și nu între stații. Nu au fost persoane cu expunere la fum la nivelul peronului. În momentul acesta nu mai există niciun pericol. S-a permis reluarea traficului pe un singur sens cu anumite restricții. Principala problemă care ar fi putut apărea ar fi fost legată de evacuarea călătorilor, însă procedura a decurs destul de rapid și nu avem persoane care să fi fost expuse la fum”, a mai precizat reprezentantul ISU.

-----

Șase autospeciale ale pompierilor se îndreaptă înspre stația de metrou pentru a face verificări.

La ora transmiterii acestei știri garniturile nu circulă între stațiile Piața Romană și Aviatorilor.

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, a declarat că fumul din subteran a apărut, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit și că intervenția la fața locului va fi una de durată.

”Din primele informații este vorba despre un scurtcircuit la contactorii electrici.  Între stațiile Piața Victoriei și Aviatorilor nu avem garnituri de metrou oprite. Au fost evacuați toți călătorii care se aflau pe peron la Piața Victoriei 1 pentru că este o cantitate mare de fum care îi poate afecta. La fața locului se află patru echipaje SMURD și șase echipaje de stingere. Intervenția va fi de durată având în vedere fumul care va trebui evacutat atât din stații, cât și din galeria de metrou”, a declarat Daniel Vasile.

Foto: facebook.com/nestian

Circulație blocată la metrou

Circulație blocată la metrou: O garnitură care circula între stațiile Piața Romană și Aviatorilor s-a întors din drum pentru că tunelul era plin de fum

Șase autospeciale ale pompierilor intervin la metrou

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ