Incendiu la un complex de locuinţe sociale din Vaslui

| 18 dec, 09:10

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la complexul de locuinţe sociale din suburbia Gura Bustei a municipiului Vaslui, transmite Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, în momentul sosirii pompierilor militari incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o cameră de locuit de circa 12 metri pătraţi, care se afla lângă complexul de locuinţe sociale, precum şi la o magazie. 

'Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, la faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Vaslui, cu două autospeciale de stingere. Concomitent cu activităţile specifice desfăşurate pentru localizarea şi lichidarea incendiului, pompierii militari au acţionat şi pentru limitarea propagării acestuia la întreg complexul social precum şi pentru evacuarea bunurilor din interiorul camerei incendiate, reuşindu-se scoaterea unei butelii înainte ca aceasta să explodeze', a declarat responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul ISU Vaslui, Petru Iftene. 

Flăcările au distrus circa 20 de metri de acoperiş pe structură din lemn, magazia confecţionată din pereţi din lemn, două canapele, un aragaz, un televizor precum şi diverse textile aflate în interiorul locuinţei. 

Intervenţia pompierilor a limitat incendiul la nivelul încăperii respective, fără ca flăcările să afecteze celelalte 10 camere din complexul social. Totodată s-au degradat o butelie, elementele de mobilier şi tâmplarie de la camera de locuit precum şi circa 8 metri pătraţi de acoperiş din ţiglă de la complexul social. 

Cauza probabilă a incendiului a fost utilizarea necorespunzătoare a coşului de fum, respectiv burlan metalic. În urma incendiului nu au existat victime, persoanele aflate în interiorul complexului fiind evacuate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ