Incendiu violent la un depozit din Capitală

| 27 dec, 2013

Incendiu violent la un depozit de obiecte sanitare din sudul Capitalei. Focul a distrus joi noapte o hală în care se aflau tone de materiale plastice.

Alarma s-a dat în jurul orei 02. Unul dintre paznici depozitului situat pe şoseaua Vitan Bîrzeşti a fost cel care a zărit focul şi a sunat la 112. "Incendiul se manifesta violent, cu flacară deschisă şi degajări mari de fum. A fost necesară concetrarea unui număr mare de resurse având în vederea substanţele combustibile existente la faţa locului", a declarat pentru România TV Adrian Marin, ofiţer de presă ISU Bucureşti.

Focul a izbucnit într-o hală de materiale plastice şi într-un timp scurt a cuprins o suprafaţă de peste 1.500 de metri.

"În total am intervenit cu 15 autospeciale, 3 autspeciale pentru lucrurul la înalţimi şi o descarcerare. Incendiul a fost localizat după două ore. Suprafata afectata fiind de 1.500 mp. Au ars în mare parte materiale plastice", a mai spus Marin.

Pagubele sunt însemnate, însă întregul depozit este asigurat.

Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit focul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ