Început de săptămână cu proteste sindicale la Oltchim

| 02 dec, 2013

Aproximativ 150 de salariaţi ai Oltchim au protestat luni în faţa sediului companiei solicitând o informare cu privire la modul cum se vor acorda salariile pe luna decembrie.

'Sunt oameni nemulţumiţi de lipsa dialogului dintre conducere şi salariaţi şi de faptul că nu ştiu ce se va întâmpla începând de azi cu soarta combinatului. Oamenii vor să ştie şi cum se vor acorda salariile pe luna decembrie. Este şi un mod poate de a face conducerea şi toţi factorii care se vor întâlni azi să gândească coerent strategiile care se vor lua. Este o zi importantă şi deci toată lumea aşteaptă după mai bine de un an o direcţie', a declarat pentru Agerpres liderul sindicatului Victoria, Corneliu Cernev.

Zece salariaţi intenţionează chiar să recurgă la grevă foamei.

Potrivit lui Corneliu Cernev, tot luni, de la ora 14,00, va începe Adunarea Generală a Creditorilor în care va fi supus planul de organizare al combinatului, plan în urma căruia ar trebui să se înfiinţeze Oltchim SPV sau Oltchim II, activ ce va fi scos la privatizare.

Tag-uri: Oltchim, protest
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ