INCERTITUDINE TOTALĂ la un club de fotbal din Liga I: cum s-ar putea scufunda

| 03 iun, 21:56

La clubul de fotbal Ceahlăul Piatra Neamţ domneşte incertitudinea atât în rândul jucătorilor cât şi a angajaţilor. Acţionarul majoritar Angelo Massone a anunţat că zilele acestea va veni la Piatra Neamţ pentru a prezenta Consiliului de Administraţie care este propunerea sa pentru viitorul societăţii sub care îşi desfăşoară activitatea clubul de fotbal.

 

Gelu Crăcană, fost ofiţer de presă al clubului până săptămâna trecută, funcţie din care a demisionat, a declarat că datoriile se cifrează la peste 1,7 milioane euro, potrivit Agerpres.

'Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor. La ora asta nu ai cu cine sta de vorba la club, nu ştiu când vom mai promova în Liga 1, va fi foarte greu sa revenim. Nu sunt bani la club, nu s-au platit salarii la angajaţi, la jucători, de trei luni de zile. Există 'şansa' să se pună lacăt la club', a declarat Gelu Crăcană.

La sediul clubului, atmosfera este dezolantă. Puţinii angajaţi care sunt acolo nu doresc să vorbească oficial despre situaţia în care s-a ajuns. Preşedintele Consiliului de Administraţie, Viorel Măstăcăneanu a demisionat din funcţie la solicitarea acţionarului majoritar.

Miercuri, portarul Alexandru Barna era singurul jucător care se afla la club. Acesta căuta pe cineva cu care să vorbească de viitorul său, dar şi de restanţele salariale.

'Sunt jucător liber de contract dar nu mi-am căutat încă echipă. Aştept să discut cu acţionarul majoritar să vedem ce propune, dacă are o ofertă. Nu ştiu ce voi face', a declarat Alexandru Barna.

Din cauza datoriilor, furnizorul de gaz metan a întrerupt acest serviciu astfel că la club nu mai este apă caldă. De asemenea, există somaţii pentru plata datoriilor la apă rece şi energie electrică şi există riscul ca şi aceste utilităţi să fie întrerupte în câteva zile.

FC Ceahlăul Piatra Neamţ a retrogradat în liga a doua după ce a terminat pe ultima poziţie a clasamentului actuala ediţie a ligii întâi.

De la începutul anului, pachetul majoritar de acţiuni a fost cumpărat de italianul Angelo Massone.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ