Incident aviatic pe Aeroportul Băneasa: Trenul de aterizare al unui Boeing s-a avariat

| 28 aug, 20:20

Un aeronavă Boeing 767-300ER a companiei Omni Air a rămas pe pista Aeroportului Băneasa, după ce trenul principal de aterizare din partea stângă a suferit avarii la aterizare.

Avionul, înmatriculat N423AX, a aterizat la ora 14:55 pe aeroportul Băneasa după un zbor de 5 ore şi jumătate de la Kabul, Afghanistan, transmite sursa citată. După realimentare, Boeingul 767 urma să decoleze de la Băneasa spre Washington, DC, potrivit boardingpass.ro.

Omni Air International este o companie aeriană charter din Statele Unite, cu sediul în Hangar 19, Aeroportului Internaţional Tulsa, Oklahoma. Este specializată în zboruri charter de pasageri şi în leasing. Omni Air este una dintre puţinele companii aeriene dispuse să coopereze cu departamentul de imigraţie din SUA, precum şi cu serviciile de executare vamală.

Adesea, serviciile Omni Air au fost folosite de către guvernul SUA în deportări controversate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ