INCIDENTE VIOLENTE Suporterii maghiari au fost evacuaţi cu forţa din Centrul Vechi

| 06 sep, 2013

Incidente violente au avut loc, vineri, în Centrul Istoric din Bucureşti. Suporterii maghiari s-au îmbrâncit cu jandarmii, au aruncat cu petarde, sticle şi mobilier de la teresele unde erau, au lovit jurnaliştii care îi filmau şi au aprins fumigene pe străzile din Centru Vechi. Jandarmii au intervenit imediat şi i-au împins pe suporterii maghiar în afara Centrului Vechi şi i-au îmbarcat în autobuze pentru a fi transportaţi la Arena Naţională.

Jandarmeria acţionează în forţă în Centrul Vechi al Capitalei pentru a-i evacua pe suporterii maghiari care au devenit extrem de violenţi, potrivit România TV. Fanii echipei Ungariei aruncă în jandarmi cu sticle, cu scaune şi au aprins şi aruncat cu fumigene, astfel încât Centrul Vechi seamănă cu un câmp de luptă.

Suporterii au fost urcaţi în patru autobuze şi vor fi escortaţi către Naţional Arena, unde la orele 21:00 va începe meciul România-Ungaria.

Oficialii Jandarmeriei susţin că suporterii unguri au fost violenţi şi au aruncat cu torţe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 sep, 2013
geta
Trebuia sa-i trimita inapoi in ungeria daca au devenit violenti si nici nu a inceput meciul. Dar cind incepe meciul ce fac??? nu devin si mai violenti??? Trimitetii acasa la ei.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ