INCREDIBIL! Cum îşi va sărbători ELENEA UDREA ziua onomastică şi ce mesaj a transmis

| 21 mai, 08:55

Elena Udrea îşi va sărbători onosmatica, acasă, într-un cadru restrâns, departe de fastul de care se bucura în anii trecuţi, relatează wowbiz.ro. În plus, fosta şefă PMP a postat şi un mesaj de mulţumire pe Facebook.

In urma cu un an, Elena Udrea era pe val si, orice petrecere in care avea rol de protagonista reprezenta un eveniment monden extrem de mediatizat. Acum, situatia s-a schimbat radical! Arestata la domiciuliu, celebra blonda isi poate permite doar luxul de avea o intalnire simpla, alaturi de persoanele apropiate.

Surse din preajma deputatei sustin ca, azi, de Sfintii Constantin si Elena, Udrea va organiza ceva simplu, insa pe sufletul ei. “Zilele groznice prin care a trecut in ultima perioada au schimbat-o pe Elena! Fizic este aceeasi femeie, dar pe interior, suferinta a macinat-o si a determinat-o sa aiba un comportament retinut si fara excese. Totusi, de ziua sa, Udrea va incerca sa treaca, macar pentru cateva ore, peste problemele pe care le are. De aceea, ea va primi vizita prietenelor apropiate si, alaturi, de mama sa, se va bucura, in apartamentul sau, de o petrecere micuta, dar sincera”, au spus apropiatele blondinei, potrivit wowbiz.ro.

Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook, în care le-a mulţumit tuturor.

"Va multumesc pentru urari si va doresc tuturor sa va simtiti minunat astazi, ziua celor doua mari sarbatori crestine: Inaltarea si Sfintii Imparati Constantin si Elena. Celor care le purtati numele, va spun din tot sufletul "La multi ani!".", a scris Elena Udrea.

Citeşte şi: Dublă SĂRBĂTOARE în calendarul ortodox: Înălțarea și Sfinții Constantin și Elena

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ