INCREDIBIL! Adrian Mutu, implicat într-un scandal. Briliantul s-a ales cu buza spartă

| 06 apr, 09:17

Adrian Mutu a mers într-un restaurant din Capitală unde s-a întâlnit cu Sabin Ilie. Potrivit wowbiz.ro, cei doi au băut împreună, au povestit, însă cel mai probabil din cauza alcoolului, cei doi s-a luat la ceartă, iar până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

"Totul era bine si frumos, pana cand au inceput sa se imbete si vorbeasca de fotbal. Cei doi s-au tot contrazis, iar totul a degenerat.  Mutu a inceput totul. I-a zis lui Sabin Ilie ca fratele sau, Adrian Ilie, nu a fost mare fotbalist si ca nu a realizat nimic pentru fotbalul romanesc. Sabin n-a mai rezistat si a sarit la bataie. S-au lovit in ultimul hal, Mutu s-a ales cu buza sparta, iar Sabin - cu niste vanatai pe la ochi. A fost meci egal, ca sa zic asa. Oricum a fost un scandal urat rau de tot", a povestit un martor pentru wowbiz.ro.

Mutu si Sabin Ilie sunt cunoscuti ca fiind doua firi foarte conflictuale atunci cand consuma alcool. Cei doi au la activ o gramada de scandaluri si batai la bautura.

 

Citeşte şi:  FABULOS! Alin Cocoş, arestat la domiciliu, a făcut chef de ziua sa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ