INCREDIBIL! Ce a făcut fosta soţie a lui ADRIAN PINTEA la 8 ani de la moartea actorului. Scena a avut loc la mormânt

| 16 iun, 10:00

Au trecut opt ani de când Adrian Pintea s-a stins, iar fosta lui soţie, Lavinia, a ţinut să-l comemoreze. A mers la mormântul actorului de mână cu părinţii ei, dar şi cu actualul soţ.

Lavinia, fosta soţie a lui Adrian Pintea, nu a uitat de actor, deşi anul trecut ea a devenit doamna Cârstea. Femeia se ocupă personal de mormântul marelui actor, aflat în Cimitirul Bellu. Cum fosta soţie a lui Adrian Pintea s-a mutat la Craiova, e lesne de înţeles că ea nu poate veni des la locul de veci al actorului, dar asta nu înseamnă că îl lasă de izbelişte.

Ea a plătit o femeie care locuieşte lângă cimitir ca să cureţe mormântul şi să aprindă candela, lumânările şi să aibă grijă de flori. Pe 8 iunie, când s-au împlinit opt ani de la decesul lui Adrian Pintea, Lavinia a venit la Bucureşti şi s-a ocupat de parastasul actorului împreună cu părinţii ei. Dar a fost însoţită şi de actualul ei bărbat, Laurenţiu Cârstea. “Le mulţumesc bunilor mei părinţi şi soţului meu iubitor că m-au însoţit la mormântul lui Adrian. Noi nu l-am uitat!”, a dorit Lavinia să puncteze.

Citeşte şi: VALENTINA PELINEL rupe tăcerea! Care este adevăratul motiv pentru care a divorţat de Cristian Boureanu

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iun, 16:22
clujean
incredibil ca?
ca e o femeie cu bun simt sau ce?
16 iun, 11:30
Elena
Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem!
Metoda revolutionara prin care sa castigati bani! Acum, in premiera nationala, va oferim un sistem excelent si deschizator de drumuri, prin care dvs garantat veti castiga mai multi bani, cu o activitate extrem de simpla, acasa, la calculator, in timpul liber. Cereti urgent detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ