INCREDIBIL! Corneliu Vadim Tudor, în pragul falimentului

| 27 iul, 09:45

Europarlamentarul a ajuns îngropat în datorii, iar acum, colac peste pupăză, şi-a pus cenuşă în cap după ce şi-a jignit în ultimul hal doi colaboratori. Aceştia l-au dat în judecată şi cer despăgubiri, scrie Libertatea.ro.

Averea lui Corneliu Vadim Tudor s-a micşorat considerabil, precum şi apariţiile sale la televizor. Potrivit sursei citate, datoriile îi dau mari bătăi de cap luiu Vadim, iar acesta încearcă din răsputeri să se salveze de la faliment.

Singurele bunuri pe care le mai are sunt o maşină şi o colecţie de autografe celebre pe care vrea să le vândă pentru a face rost de bani. Inclusiv unul dintre ziarele pe care le deţine, România Mare, vrea să-l dea contra unei sume foarte mari, respectiv 700.000 de euro.

Cu toate astea, a reuşit să-şi creeze noi probleme după un val de jigniri, atacuri care îl pot costa scump. Fostul europarlamentar s-a ales cu două procese după ce a aruncat jigniri către doi colaboratori. Unul dintre ei i-a fost chiar consilier cât timp a lucrat la Parlamentul European.

Este vorba despre Marian Cezar Cătălin, făcut “proxenet” în momentul în care tânărul a susţinut în spaţiul public faptul că Vadim Tudor i-a plătit o leafă mai mică decât i se cuvenea.

“Pe prostul ăsta l-am luat ca asistent sau cărător de mapă de dragul tatălui său, care a fost spion”, a continuat fostul preşedinte PRM atacul printr-o declaraţie publică.

Bărbatul îi cere acum 40.000 de euro pentru ofensele aduse. Suma despăgubirilor poate creşte, pentru că un alt personaj jignit de Vadim Tudor, membru PRM, l-a dat în judecată luna trecută. Acesta i-a deschis proces după ce Vadim Tudor a aruncat acuze dure.

“Dacă îşi plimbă o lumânare pe la gură, sare în aer de la alcool”, sunt cuvintele care îl pot costa o avere pe fostul europarlamentar, îngropat deja în datorii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ