INCREDIBIL! Cum decurge o zi din viaţa Elenei Udrea în arest la domiciliu

| 20 feb, 09:22

Elena Udrea este arestată la domiciliu de trei zile, iar condiţiile impuse de magistraţi i-au schimbat viaţa fostului ministru, care nu are voie nici măcar să posteze pe Facebook. Însă, fosta şefă PMP îşi ocupă timpul cu treburi casnice, iar apropiaţii săi spun că este fericită şi zâmbăreaţă.

La început, nu se putea odihni şi era măcinată de gânduri, dar prezenţa mamei a reuşit să o liniştească. Acum, mama ei o vizitează foarte des şi îi face toate poftele, au declarat apropiaţii săi pentru click.ro. “Elena este foarte matinală. Se trezeşte dimineaţa la ora 5, cel mult 6. Face sport, apoi munceşte prin casă, ascultă muzică. Nu scapă nici o ştire de la televizor şi din ziare. Mama ei îi găteşte tot ce îi pofteşte inima. De pildă, i-a făcut sarmale, de care îi era foarte dor. Din fericire, are prieteni adevăraţi care au vizitat-o. Cu toate acestea, reuşeşte să adoarmă abia după miezul nopţii”.

Şi fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir a dezvăluit detalii din viaţa prietenei sale. “Elena Udrea este mult mai liniştită de când a fost eliberată din arest. Şi speră că tot coşmarul se va termina în curând. Chiar dacă nu este foarte comod să stai numai în casă, măcar eşti la tine acasă, poţi să-ţi primeşti prietenii. Nu are voie să scrie pe Facebook, dar o voi face eu şi avocatul. Momentan, cartea pe care doreşte să o scrie a spus-o deja la DNA. Se simte bine, şi-a revenit, a început să se odihnească. O mai apasă gândurile, însă noi prietenii suntem alături de ea, mama ei la fel, o ajutăm să depăşească momentul”, a spus Ruxandra  Dragomirpentru click.ro.

Citeşte şi: FABULOS! Ce cadouri de lux le-a dat Elena Udrea colegelor de celulă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ